LÄSKIGA FÖRFÖLJARE


... Ja det var då det.
Nu har ju nämligen Emma gått och blivit åtminstone nästan helt normal.
Men förr i tiden var det inte lika mycket hopp om livet.
Det var nästan så pass att Madde vid ett flertal tillfällen övervägde att skapa ett skyddshus åt sin vän. Med särskillda galler för psykiskt störda människor.




14-åriga Emma arbetade på grillbar och fick snabbt en mystisk och något vrickad advokat efter sig. Mannen i fråga blev sedan en kär maskot i år framöver. Kär & kär??? obehaglig snarare.

Den allmänt skumma, svårlästa och engelsktalande kvinnan Virginia som blev en riktig stalker efter Emma då hon jobbade i ICA-butik. Kvinnan kom med presenter varje dag. Och fotografier som hon fotat av Emma vid olika mystiska tillfällen.

Killen från Teneriffa som arbetade i en minishopp var nog värst av alla. Han blev besatt och följde efter oss vart vi än gick. Han köpte halsband till Emma och kärleksförklarade sig , han visade exakt alla psykiska sidor. Sista dagen skrämde han livet ur oss, då han hotade att skära upp sig med kniv om Emma åkte hem. Vi blev rädda och gick därifrån. Han skar upp sig och blodet rann.


Kinasnubben. Som iofs inte är otäck. Men som lagt alla Emmas gester på minnet, vet allt och kan personnumret utantill. Har sedan dykt upp på en rad otippade ställen och nöjt talat om att han ordnar fest den 15/5.

Osv. osv. osv.
Faktiskt är det där bara exempel på alla knäppa människor som gjort sig synliga i Emmas liv.
Som sagt. Hon har blivit bättre på att möta dem. Men än har hon väg kvar att gå...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0